SAM_2357-normal.jpg

Elokuussa säilötään, tosin tämä hillo ei ainakaan meidän jääkaapissa kovin pitkään säily ennenkuin se on jo syöty :)

 

Paholaisenhillo

6 kypsää tomaattia (n.500g)

3 mietoa chiliä

1 punasipuli

3 valkosipulinkynttä

1tl kuivattua basilikaa

1tl kuivatua rosmariinia

1tl mustapippuria

1/2 dl viinietikkaa

250g hillosokeria

Tee näin:

Kalttaa tomaatit ja leikkaa pieniksi kuutioiksi. Laita tomaatit kattilaan pienelle lämmölle. Kun tomaateista on irronnut nestettä lisää pieniksi kuutioiksi silputut chilit sekä sipulit. Lisää myös mausteet. Keitä hiljalleen n.30min, lisää sitten hillosokeri sekä etikka ja anna vielä kiehua 10min. Purkita lämpimänä puhtaisiin purkkeihin.

Erinomaista mm. vuohenjuustolla kuorutetun broilerin kanssa

SAM_2363-normal.jpg