Elokuussa säilötään, tosin tämä hillo ei ainakaan meidän jääkaapissa kovin pitkään säily ennenkuin se on jo syöty :)
Paholaisenhillo
6 kypsää tomaattia (n.500g)
3 mietoa chiliä
1 punasipuli
3 valkosipulinkynttä
1tl kuivattua basilikaa
1tl kuivatua rosmariinia
1tl mustapippuria
1/2 dl viinietikkaa
250g hillosokeria
Tee näin:
Kalttaa tomaatit ja leikkaa pieniksi kuutioiksi. Laita tomaatit kattilaan pienelle lämmölle. Kun tomaateista on irronnut nestettä lisää pieniksi kuutioiksi silputut chilit sekä sipulit. Lisää myös mausteet. Keitä hiljalleen n.30min, lisää sitten hillosokeri sekä etikka ja anna vielä kiehua 10min. Purkita lämpimänä puhtaisiin purkkeihin.
Erinomaista mm. vuohenjuustolla kuorutetun broilerin kanssa
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.