Kesäisen päivän alkuruokana maistuu katkarapucoctail.
Katkarapucocktail (4 annosta)
200g sulatettuja katkarapuja
100g kurkkua
1/2 avokaado
1 rkl viinietikkaa
1tl kuivattua tilliä
2 rlk limetinmehua
1 tl sokeria
ripaus suolaa
50g vuonankaalia tai muita salaattinlehtiä
Kastike:
1dl ranskankermaa
2rkl majoneesiä
1 1/2 rlk ketsuppia
ripaus Tabascoa
ripaus worcheterkastiketta
ripaus suolaa
Tee näin:
Sekoita viinietikkaan tilli, sokeri sekä ripaus suolaa. Kaada liemi pieneksi kuutioidun kurkun päälle ja anna marinoitua hetki. Kuutioi avokaado ja sekoita kuutioihin 1rkl limetin mehua. Sekoita jäljellä oleva limetin mehu katkarapuihin.
Tee kastike sekoitamalla kaikki ainekset keskenään.
Laita kulhojen (cocktaillasien) pohjalle lusikallinen kastiketta ja jaa salaatinlehdet sen päälle. Laita seuraavaksi kurkut jonka jälkeen avokaadot ja katkaravut. Viimeistele lusikallisella kastiketta.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.